Tuesday, December 21, 2021

Iso-Britannian suosituimmat treffisivustot

Iso-Britannian suosituimmat treffisivustot



Paras: Löysit itsellesi deittailutarkistuslistan käsivartesi verran? Se voi olla yksi OG-treffisivustoista, mutta eHarmony on kulkenut pitkän tien viimeisten 20 vuoden aikana. Paras: Parship on loistava deittailusivusto, joka käyttää melko monimutkaista testiä persoonallisuuden piirteiden analysoimiseen, kun rekisteröidyt ensimmäisen kerran. Mutta toisin kuin Tinder, sinulle annetaan enemmän tietoa mahdollisesta ottelusta ihmisenä, joten et vain arvioi heidän kuumuuttaan. Paras: 's, joka haluaa ottaa seurustelun vakavammin. Siellä on tunti, jolloin sinua joko äänestetään suosituimmat treffisivustot uk tai ulos, hinnat alkavat 7 puntaa, suosituimmat treffisivustot uk.





Mitä hyötyä treffisivuston käytöstä on?



Etusivu » Artikkelit » 3 parasta treffisivustoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa Mitä olen oppinut. Online-treffailu Isossa-Britanniassa on valtavirtaa. Aivan kuten Yhdysvalloissa, Yhdistyneen kuningaskunnan parhaat online-treffisivustot ovat täynnä rakkautta etsiviä jäseniä. Täällä on valtava valikoima sivustoja, mikä tarkoittaa, että haluat pitää kiinni laillisista sivustoista ja jättää huomiotta ne, jotka lupaavat maailmalle, mutta eivät toimita.


Alla mainitsemani sivustot ovat testattuja ja antavat sinulle parhaat mahdollisuudet menestyä treffeillä tässä maassa. Ennen kuin pääsen tutustumaan suosituimpien online-treffisivustojen yksityiskohtiin, minun on mainittava, että parhaat tulokset saavutetaan, jos asut tai pysyt lähellä yhtä suurista, väkirikkaista kaupungeista, jossa on paljon sinkkuja.


Lontoon, Manchesterin ja Liverpoolin kaltaiset kaupungit ovat täynnä kohdeympäristöjä, jotka ovat täynnä rakkautta etsiviä sinkkuja. Toinen näistä kaupungeista olemisen etu on, että mahdollisuudet offline-treffiin ovat myös runsaammat. Jos päätät rekisteröityä alla suosittelemilleni online-treffisivustoille, muista lukea jäsenprofiilit huolellisesti, koska saatat törmätä moniin väärennettyihin profiileihin.


Yleisenä peukalosääntönä on, että mitä tylsempi profiili on, sitä tylsempi henkilö. Ilman pitkiä puheita, tässä on nopea luettelo Ison-Britannian kolmesta parhaasta treffisivustosta. com on Yhdistyneen kuningaskunnan paras online-treffisivusto, suosituimmat treffisivustot uk. com on Iso-Britannian versio Yhdysvalloissa suositusta Match-sivustosta. Voit olla varma, Match. com-brändi on yksi alan tehokkaimmista, ja tämä Iso-Britannian versio on paras lääkärin tilaama.


Match UK on organisoitu hyvin ja luotu käyttämällä monia kehittyneitä ominaisuuksia, jotka eivät ole vain luotettavia vaan myös luotettavia. Vaikka käyttäjä voisi kirjautua sisään jonkin aikaa Ison-Britannian ulkopuolelta, turvatoimenpiteet estävät pääsyn sen ydintoimintoihin. Rekisteröityminen tälle sivustolle on yksinkertaista ja helppoa. Sinun tarvitsee vain luoda henkilökohtainen profiili, joka sisältää tiedot, kuten nimesi, sukupuolesi ja syntymäpäiväsi, suosituimmat treffisivustot uk, käyttäjätunnus, salasana ja sähköpostiosoite.


Kun tämä on tehty, seuraavat yhdeksän valinnaista sivua antavat sinun mukauttaa profiiliasi ja tehdä siitä erikoistuneemman datan, kuten persoonallisuutesi, elämäntyylisi, ulkonäkösi ja kiinnostuksen kohteesi, jotta voit nähdä ihanteelliset ottelusi. Ilmaiset jäsenet voivat selata tai etsiä muita jäseniä, lähettää Flirtsejä ja käyttää perusprofiileja. Viestintä jäsenen kanssa edellyttää kuitenkin premium-jäsenyyttä välittömän päivityksen ja maksun kautta.


Premium-jäsenet voivat lähettää viestejä mahdollisiin otteluihin, aloittaa keskustelun verkossa olevien jäsenten kanssa tai lisätä profiileja suosikkeihin, suosituimmat treffisivustot uk. Valitettavasti Match UK:ssa ei ole saatavilla ääni- tai videotukea. Match UK -sivustolla on numero suosituimmat treffisivustot uk ainutlaatuisia ominaisuuksia. Esimerkiksi näytön yläkulman Tapahtumat-välilehdellä voit selata erilaisia ​​tapahtumaluetteloita, isäntäiltoja ja kiinnostuksen kohteita. Illat ovat rentoa kokoontumista, jossa on aktiviteetteja, kuten cocktailtunteja, valokuvausta, ruoanlaittoa tai opastettuja näyttelykierroksia.


Eharmony on kuuluisa nimi online-treffiliiketoiminnassa ja se on hyvä kolmas vaihtoehto. Tunnettu psykologi, nimeltä Neil Warren, perusti eharmonyn. eharmonylla on yli 30 rekisteröityä jäsentä eri puolilla maailmaa. Sivuston suunnittelu ja ominaisuudet ovat parhaita, mikä tekee liittymisestä hieman kallista, suosituimmat treffisivustot uk.


Aloita antamalla nimesi, suosituimmat treffisivustot uk, sijainti, sukupuolesi ja vastaa sukupuoleen. Tämän jälkeen suoritat persoonallisuustestin, joka kestää noin 40 minuuttia.


Suurin osa kysymyksistä on suunniteltu siten, että voit valita jotain asteikolla 1-7. On monia muita osioita, jotka vaativat huomiota, mutta nämä ovat sinun valintasi. Näitä ovat: elämäntaidot, suosikkikiinnostukset ja OkCupidin kaltainen kysymysjärjestelmä.


Näitä voidaan rajata sijainnin ja ikäjakauman mukaan. Eharmoniassa on viestintäominaisuus, joka on melko yksinkertainen suosituimmat treffisivustot uk tekstiviestit. Kun olet liittynyt Premium-jäseneksi, voit käyttää Secure Call -ominaisuutta, jonka avulla voit soittaa muille jäsenille, mutta tietosi ja puhelinnumerosi pidetään yksityisinä.


Tämän ominaisuuden avulla voit murtaa jään. Voit luoda yhteyden toiseen jäseneen neljässä helpossa vaiheessa. Parship UK, Parshipin brittiläinen versio, on todella tarkoitettu vakavalle deittailijoille, jotka etsivät muutakin kuin satunnaista treffikokemusta. Treffisivusto on rakennettu vankan hakujärjestelmän avulla. Ilmoittautumisprosessi sisältää perusteellisen persoonallisuustestin, jonka avulla voit yhdistää sinut muihin. Pitkä testi saattaa olla joillekin turhauttavaa, mutta aikaa tarvitaan löytääksesi sinulle parhaat mahdolliset vastineet ja suodattaa samalla pois vähiten yhteensopivia osumia.


Kun rekisteröidyt, aloitat sukupuolellasi, valitsemasi vastaavalla sukupuolella, suosituimmat treffisivustot uk, salasana ja sähköpostiosoite. Parship-periaate on seuraava osa rekisteröitymisprosessia, ja sen täyttämiseen menee noin 20-60 minuuttia.


Suurin osa testistä on monivalintavaihtoehtoja, mutta siinä on useita osia haluamasi kuvan tai kuvan otsikon valitsemiseksi. Tämä testi on hyvä pelote hylätä ne, jotka eivät ole vakavasti kiinnostuneita jonkun löytämisestä.


Mitä korkeammat pisteet, sitä paremmin olet yhteensopiva toisen henkilön kanssa. Aloitusvaiheessa profiilikuvat pysyvät epäselvinä, kunnes käyttäjä antaa sinulle luvan nähdä ne tai kun päivität premium-tiliin nähdäksesi kuvat yleisölle, suosituimmat treffisivustot uk. Nimet ovat myös piilossa, mutta voit nähdä ammatit vieraillessasi profiileissa. Kuinka kommunikoida muiden jäsenten kanssa. Viestintä on auki, kun olet täyttänyt puolet profiilistasi.


Sinä suosituimmat treffisivustot uk lisää sitten ihmisiä suosikkeihisi ja jaa kuvia, suosituimmat treffisivustot uk lähettää kohteliaisuuksia tai viestejä. Jokaisessa profiilissa on yksityiskohtainen yhteensopivuusraportti, joka näyttää muille enemmän sinusta tekstiviestien ja kuvien jakamisen perusteiden lisäksi. Jos premium-jäsenyys ei tule kysymykseen, ilmaisessa versiossa on käytettävissäsi runsaasti tietoa.


Voit oppia paljon itsestäsi ja siitä, kuinka hyvin sovit suhteeseen. Profiilisi vertaaminen muihin voi myös olla valaisevaa. Jos et jostain syystä ole ottanut yhteyttä toiseen jäseneen kuuden kuukauden kuluessa käyttämällä premium-jäsenyyttä, Parship antaa sinulle vielä kuusi kuukautta ilmaiseksi osana heidän kontaktitakuutaan.


Kunniamaininnat: Kunniamaininnat menevät Plentyoffishille. com, suosituimmat treffisivustot uk, OKCupid. com ja Badoo. Rekisteröidyin näille sivustoille vain viimeisenä keinona. Tulet suosituimmat treffisivustot uk niin paljon aikaa yrittäessäsi etsiä huonolaatuisia profiileja, että tulet hyvin nopeasti turhautumaan. Maailmanlaajuiset online-treffisivustojen arvostelut: Muista tarkistaa maakohtaiset arvosteluni maailman parhaista online-treffisivustoista.


Maailmanlaajuinen työopas: Jos olet kiinnostunut työskentelemään tässä maassa, muista tarkistaa viestejäni työn löytämisestä tässä maassa ja muissa maissa ympäri maailmaa. Worldwide Apartments Guide: Jos olet kiinnostunut vuokraamaan asunnon toisesta maasta, katso artikkeleitani asunnon löytämisestä eri maista ympäri maailmaa. Olen Addison Sears-Collins, perustaja suosituimmat treffisivustot uk Visa Hunter.


Voit oppia minusta lisää täältä. Ota minuun yhteyttä tykkäämällä fanisivustani Facebookissasuosituimmat treffisivustot uk, Ota yhteyttä minuun Twitterissä tai tutustu verkkosivustooni Automatic Addison, jossa rakennan robotteja ja sulautettuja järjestelmiä. com ei ota mitään vastuuta tai vastuuta tällä sivustolla olevien tietojen oikeellisuudesta.


Lue Vierailija Iso-Britannian suosituimmat treffisivustot ja Vastuuvapauslauseke. Jos sinä suosituimmat treffisivustot uk tiedoissa on virhe, ilmoita siitä meille, jotta voimme korjata sen. Lisäksi jotkin yllä olevista linkeistä voivat olla affiliate-linkkejä, mikä tarkoittaa, että ansaitsen palkkion ilman lisäkuluja, jos päätät napsauttaa linkkejä ja tehdä ostoksen.


Suosittelen sivustoja ajoittain, en siksi, että saan pienen palkkion, jos napsautat linkkejä ja teet ostoksen, vaan siksi, että haluan sinun keskittyvän paikkoihin, jotka tarjoavat sinulle eniten arvoa ja parhaat tulokset. Onnea! Etusivu Tietoja minusta Viisumit Työpaikat Treffit Asuminen Kirjani Suunnittele muuttovalikko. 3 parasta treffisivustoa Yhdistyneessä kuningaskunnassa Mitä opin Online-treffailu Yhdistyneessä kuningaskunnassa on valtavirtaa. Brittiläinen nainen. Treffit Isossa-Britanniassa. Ottelu UK. eharmony UK. Parship UK. Tietoja Addison Sears-Collinsista Hei!


Koti Viisumi Työpaikat Treffit Palaute Tietosuojakäytäntö Käyttöehdot. Tekijänoikeus © Iso-Britannian suosituimmat treffisivustot Metsästäjä. Kaikki oikeudet pidätetään.





ilmaiset viimeaikaiset suurimmat treffisivustot lang en ru



Yksittäinen ratkaisu. Elite Sinkut. Kristillinen yhteys. Saat lisätietoja Commerce Writer -kirjoittajamme Sophie Cockettista seuraamalla häntä Instagramissa sophiecockettx. Paras: Niille, jotka etsivät pitkäaikaisia ​​​​suhteita. Jos haluat rauhoittua, tilastot ovat melko vaikuttavia.


Profiilin luominen on yksinkertaista, ja algoritmi suodattaa mahdolliset osumat persoonallisuuden, tapojen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Se voi olla yksi OG-treffisivustoista, mutta eHarmony on kulkenut pitkän tien viimeisten 20 vuoden aikana. Kustannukset: £ Paras: Variety, puhtaasti siksi, että Matchilla on niin paljon käyttäjiä. Yksi suurimmista treffisivustoista, sillä on yli 3 miljoonaa käyttäjää Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja heidän sivustonsa mukaan 1.


Vaikka jotkut treffisivustot voivat olla mainosten, ilmoitusten ja sotkuisten asettelujen miinakenttä, Matchin käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen. Vähän kuin Tinder, Match näyttää sinulle yhden profiilin kerrallaan, ja voit päättää, haluatko yhdistää vai ohittaa ne.


Mutta toisin kuin Tinder, sinulle annetaan enemmän tietoa mahdollisesta ottelusta ihmisenä, joten et vain arvioi heidän kuumuuttaan. Matchin deittailuasiantuntija Hayley kertoi meille: "Täysi profiilin kirjoittaminen tarkoittaa, että käytät muutakin kuin vain jonkun kuvia yhdistääksesi heidän kanssaan ja selvittääksesi, voivatko ne olla yhteensopivia.


Siellä on myös upeita on- ja offline-tapahtumia, jotka saavat sinut tuntemaan olosi osaksi yhteisöä pyrkiessäsi löytämään sitoutuneen suhteen. Näitä ovat eksklusiiviset live-valmennusistunnot, jotka auttavat sinua todella kehittämään deittailuluottamustasi, ja sinkkutapahtumat, joissa voit tavata samanhenkisiä ihmisiä.


Paras: Our Time on Match-ryhmän omistama treffisivusto, jossa on ilmainen jäsenyys ja yli , aktiivisia käyttäjiä. Se on melko uusi lisäys deittailusivustolle, mutta se sopii täydellisesti kaikille, jotka ovat kyllästyneet pyyhkäisemään vasemmalle ja oikealle ja haluavat vain tavata jonkun henkilökohtaisesti kävelylle puistossa tai takeaway kahville.


Sellaista aikaa me elämme. Profiilisi näkyy muilla Match-ryhmän omistamilla treffisivustoilla rekisteröityessäsi, mutta se voi olla vain hyvä asia, koska se laajentaa mahdollisten kumppanien joukkoa. He isännöivät myös säännöllisesti sinkkutapahtumia ei-Covid-aikoina, joihin voit itse ottaa mukaan jopa kolme ystävää saadaksesi moraalista tukea. Ei tarvitse panikoida. Paras: Parship on loistava deittailusivusto, joka käyttää melko monimutkaista testiä persoonallisuuden piirteiden analysoimiseen, kun rekisteröidyt ensimmäisen kerran.


Kuulostaa monimutkaiselta, mutta se todella tarkoittaa, että voit aloittaa keskustelun samanhenkisten ihmisten kanssa nopeammin. Hinnat alkaen £ Useimmilla sivuston jäsenillä on melko samanlaiset tulot ja koulutustasot, ja Parshipista on erityinen homoversio niille, jotka etsivät sitoutunutta ja pitkäaikaista samaa sukupuolta olevaa kumppania. Kustannukset: alkaen £ Paras: Löysit itsellesi deittailutarkistuslistan niin kauan kuin käsivartesi? Voisit leikata sen alas - 'kos, yanno, älkäämme olko liian nirsoja.


Tai voit vain kirjautua Okcupidiin. Tämän jälkeen saat vastauksen moniin kysymyksiin elämäntyylistä, uskonnosta, politiikasta ja muusta, ja saat vastauksia, jotka lopulta saattavat sopia hyvin erityisiin kriteereihisi. Paras: The Single Solution on treffisivusto kaikille 25–60-vuotiaille, vaikka heidän tyypillisillä jäsenillä on taipumus olla hieman vanhempia ja ammattimaisia.


Sivustosta on myös aasialainen versio – Asian Single Solution – joka, kuten nimestä voi päätellä, on räätälöity rakkautta etsiville aasialaisille ammattilaisille. Paras: Monipuolinen, etsitpä sitten lyhytaikaista lenkkeilyä tai jotain pidempään kestävää.


Zooskia sanotaan usein yhdeksi parhaista ja laajimmin käytetyistä treffisivustoista, jolla on 27 miljoonaa jäsentä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joten kannattaa kokeilla, jos et ole jo tehnyt sitä. Paras: Löytää joku, jolla on samanlaisia ​​toiveita. Jos uratavoitteet ja älykkyys saavat sinut innostumaan, Elite Singles on ehdottomasti oikea sivusto sinulle. Paras: Tämä palkittu treffisivusto on kristittyjen paras treffisivusto. Jos haluat jonkun, jolla on sama uskonto kuin sinä, tee linja. Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat pitkäaikaisen suhteen, mutta joilla on vaikeuksia löytää samanhenkisiä ihmisiä kirkkonsa ja työnsä ulkopuolelta.


Ensimmäisen rekisteröitymisen yhteydessä on vastattava moniin kysymyksiin, mutta siitä voi olla hyötyä vain pitkällä aikavälillä. Lisäksi keskustelun aloittamiseen tarvitaan vain yksinkertainen "aalto". Paras: Jos olet muusikko tai musiikin ystävä, tämä on paras treffisivusto sinulle - sillä sen avulla voit tavata ihmisiä, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet ja makuelämykset. Tärkeää, totta? Kun rekisteröidyt, valitse sukupuoli, jonka kanssa haluat seurustella, ja anna kolme bändiä tai artistia, jotka kelluvat veneessäsi.


Laskeeko Mamma Mia? Sitten juttelet ihmisten kanssa, joilla on sama musiikkimaku kuin sinulla, ja voit sopia, että menet keikoille ensitreffeilläsi. Kuulostaa hauskalta, eikö niin? Paras: Etsi deittailusivustoja, jotka ovat erittäin mukavia? Vihaan oman trumpetin puhaltamista? Liian ujo aloittaakseen keskustelun jonkun kanssa? Toivon, että ystäväsi voisivat tehdä kaiken kovan työn puolestasi? No, olet onnekas.


Hauska ja ystävällinen tila, jossa voit keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa - ilman henkilökohtaista trumpetinsoittoa - ja toivottavasti rakastua. Paras: Muddy Matches on suunnattu niille, jotka asuvat maaseudulla Isossa-Britanniassa ja Irlannissa tai niille, jotka pitävät siitä, joka haluaa. jotain pitkäkestoista ja täyttävää.


Jos herääminen maatilalla tai kiemurtelevien peltojen keskellä joka päivä ikuisesti kuulostaa sinun jutultasi? No, rekisteröityminen ei voisi olla helpompaa. Paras: Rahan säästäminen otteluiden etsinnässä. Treffisivustojen tilaushinnat voivat olla kalliita, joten jos etsit budjettia, Plenty of Fish on saanut selkäsi. Kuten eHarmony, Plenty of Fish on ollut olemassa luvun alkupuolelta lähtien ja on keskittynyt modernisoimaan sen tekniikkaa, estetiikkaa ja lähestymistapaa.


Kun rekisteröidyt, lataat kuvan, perustiedot ja vastaat melko pitkään "kemian kokeeseen", jonka avulla sivusto yhdistää sinut samantyyppisiin. Hinta: Ilmainen, mahdollisuus päivittää jäsenyytesi eri kustannuksin. Paras: Tämä treffisivusto on juuri sellainen kuin odotit. Voit liittyä vain, jos olet tarpeeksi kaunis - kuten vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat päättäneet, jotka "äänestävät sinut", kun haet jäsenyyttä. Eri asia on, oletko samaa mieltä vai et.


On tunnin aika, jolloin sinut joko äänestetään sisään tai ulos, hinnat alkavat 7 punnasta. Paras: 's, joka haluaa ottaa seurustelun vakavammin. Yli 3:lla.


Itse asiassa jäsenet kokoontuvat joka 6. Siinä on jopa ihmisten seulontaprosessi, sovelluksen takana olevat seulojat ovat ryhmä kotona oleskelevia äitejä, myös sovelluksen matchmakers, varmistaakseen jokaisen profiilin aitouden ja suojatakseen monnikalastusta. Sinun tarvitsee vain luoda henkilökohtainen profiili, joka sisältää tiedot, kuten nimesi, sukupuolesi, syntymäpäiväsi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi ja sähköpostiosoitteesi.


Kun tämä on tehty, seuraavat yhdeksän valinnaista sivua antavat sinun mukauttaa profiiliasi ja tehdä siitä erikoistuneemman datan, kuten persoonallisuutesi, elämäntyylisi, ulkonäkösi ja kiinnostuksen kohteesi, jotta voit nähdä ihanteelliset ottelusi. Ilmaiset jäsenet voivat selata tai etsiä muita jäseniä, lähettää Flirtsejä ja käyttää perusprofiileja.


Viestintä jäsenen kanssa edellyttää kuitenkin premium-jäsenyyttä välittömän päivityksen ja maksun kautta. Premium-jäsenet voivat lähettää viestejä mahdollisiin otteluihin, aloittaa keskustelun verkossa olevien jäsenten kanssa tai lisätä profiileja suosikkeihin.


Valitettavasti Match UK:ssa ei ole saatavilla ääni- tai videotukea. Match UK -sivustolla on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia. Esimerkiksi näytön yläkulman Tapahtumat-välilehdellä voit selata erilaisia ​​tapahtumaluetteloita, isäntäiltoja ja kiinnostuksen kohteita.


Illat ovat rentoa kokoontumista, jossa on aktiviteetteja, kuten cocktailtunteja, valokuvausta, ruoanlaittoa tai opastettuja näyttelykierroksia. Eharmony on kuuluisa nimi online-treffiliiketoiminnassa ja se on hyvä kolmas vaihtoehto. Tunnettu psykologi, nimeltä Neil Warren, perusti eharmonyn. eharmonylla on yli 30 rekisteröityä jäsentä ympäri maailmaa. Sivuston suunnittelu ja ominaisuudet ovat parhaita, mikä tekee liittymisestä hieman kallista.


Aloita antamalla nimesi, sijaintisi, sukupuolesi ja vastaa sukupuoli. Tämän jälkeen suoritat persoonallisuustestin, joka kestää noin 40 minuuttia. Suurin osa kysymyksistä on suunniteltu siten, että voit valita jotain asteikolla 1-7. On monia muita osioita, jotka vaativat huomiota, mutta nämä ovat sinun valintasi. Näitä ovat: elämäntaidot, suosikkikiinnostukset ja OkCupidin kaltainen kysymysjärjestelmä.


Näitä voidaan rajata sijainnin ja ikäjakauman mukaan. Eharmoniassa on melko yksinkertainen viestintäominaisuus, joka tukee vain tekstiviestejä. Kun olet liittynyt Premium-jäseneksi, voit käyttää Secure Call -ominaisuutta, jonka avulla voit soittaa muille jäsenille, mutta tietosi ja puhelinnumerosi pidetään yksityisinä.


Tämän ominaisuuden avulla voit murtaa jään. Voit luoda yhteyden toiseen jäseneen neljässä helpossa vaiheessa. Parship UK, Parshipin brittiläinen versio, on todella tarkoitettu vakavalle deittailijoille, jotka etsivät muutakin kuin satunnaista treffikokemusta. Treffisivusto on rakennettu vankan hakujärjestelmän avulla. Ilmoittautumisprosessi sisältää perusteellisen persoonallisuustestin, jonka avulla voit yhdistää sinut muihin.


Pitkä testi saattaa olla joillekin turhauttavaa, mutta aikaa tarvitaan löytääksesi sinulle parhaat mahdolliset vastineet ja suodattaa samalla pois vähiten yhteensopivia osumia. Kun rekisteröidyt, aloitat sukupuolellasi, haluamallasi vastaavalla sukupuolellasi, salasanallasi ja sähköpostiosoitteellasi. Parship-periaate on rekisteröitymisprosessin seuraava osa, ja sen täyttämiseen menee noin 20-60 minuuttia.


Suurin osa testistä on monivalintavaihtoehtoja, mutta siinä on useita osia haluamasi kuvan tai kuvan otsikon valitsemiseksi. Tämä testi on hyvä pelote hylätä ne, jotka eivät ole vakavasti kiinnostuneita jonkun löytämisestä. Mitä korkeammat pisteet, sitä paremmin olet yhteensopiva toisen henkilön kanssa. Aloitusvaiheessa profiilikuvat pysyvät epäselvinä, kunnes käyttäjä antaa sinulle luvan nähdä ne tai kun päivität premium-tiliin nähdäksesi kuvat yleisölle. Nimet ovat myös piilossa, mutta voit nähdä ammatit vieraillessasi profiileissa.


Kuinka kommunikoida muiden jäsenten kanssa. Viestintä on auki, kun olet täyttänyt puolet profiilistasi. Voit sitten lisätä ihmisiä suosikkeihisi, jakaa kuvia ja lähettää kohteliaisuuksia tai viestejä. Jokaisessa profiilissa on yksityiskohtainen yhteensopivuusraportti, joka näyttää muille enemmän sinusta tekstiviestien ja kuvien jakamisen perusteiden lisäksi.


Jos premium-jäsenyys ei tule kysymykseen, ilmaisessa versiossa on käytettävissäsi runsaasti tietoa. Voit oppia paljon itsestäsi ja siitä, kuinka hyvin sovit suhteeseen.


Profiilisi vertaaminen muihin voi myös olla valaisevaa. Jos et jostain syystä ole ottanut yhteyttä toiseen jäseneen kuuden kuukauden kuluessa käyttämällä premium-jäsenyyttä, Parship antaa sinulle vielä kuusi kuukautta ilmaiseksi osana heidän kontaktitakuutaan.


Kunniamaininnat: Kunniamaininnat menevät Plentyoffishille. fi, OKCupid.

No comments:

Post a Comment