Tuesday, December 21, 2021

Dater folk som ser like ut

Dater folk som ser like ut



Bare se på de utallige samlingene av kjendiser som ligner hverandre eller Tumblr Boyfriend Twin for beviset. Men den virkelige duften som øker sexigheten din er din egen naturlige musk. Når du er klar, sier Martinez, dating folk som ser like ut, du kan jobbe med å utvikle en toleranse for å gjøre ting som setter deg utenfor komfortsonen din. Når du begynner din "datingkarriere" er det mye som en plate som ennå ikke er spilt inn. Regissøren, med høye testosteronnivåer, er fokusert og logisk. Statistiker Emma Pierson, som dating folk som ser like ut 1 million treff laget av datingside eHarmony sin algoritme, oppdaget at folk er overveldende mer interessert i folk som ligner på dem.





om forfatteren



Når det kommer til dating og forhold, har du sannsynligvis en type. Kanskje du faller for frihjulende musikere eller artister, eller kanskje du går rett på vei for boklige, intellektuelle typer.


Du kan konsekvent gå gaga over rødhårede eller blonde eller foretrekke mørkhudede, brunøyde partnere. Selv om du kan trekke mot denne typen igjen og igjen, er det ikke nødvendigvis riktig for deg. Relatert: 9 matvarer dating folk som ser like ut Bedre sex for kvinner.


Helen Fisher, en antropolog og konsulent for kjemi. com, mener at folk velger partnere hvis kjemikalier utfyller deres egne 3. Byggeren, som har høye serotoninnivåer, er rolig, konvensjonell og styrt av tidsplaner. Regissøren, med høye testosteronnivåer, er fokusert og logisk. Endelig er forhandleren, med høyt østrogen, medfølende og fantasifull.


Mens personlighetstypene med de samme kjemikaliene kan tiltrekke hverandre, dating folk som ser like ut, motsetninger har en tendens til å føle store gnister også. Relatert: 3 diett som ikke bør gjøres for et sunnere sexliv. Men atferdsforsker Benjamin Domingue og hans kolleger ved University of Colorado Boulder tok dette ett skritt videre. De gjennomførte en studie for å finne ut om assortiv parring skjer på et genetisk nivå. De samlet ikke-spanske hvite par av motsatt kjønn. De fant ut at parene var mer sannsynlig å ligne hverandre enn personene som ble tilfeldig sammenkoblet.


Relatert: Ting du kan gjøre i dag som ditt fremtidige selv vil takke deg for. De kan dele din holdning eller vaner og til og med liker den samme musikken og filmene som deg. Andrew T. Fiore og Judith S. Donath fra MIT Media Laboratory studerte dette mønsteret og fant at de høyest rangerte egenskapene for nettbrukere som demonstrerte homofil var rase, sivilstatus, drikke- og røykevaner, fysisk utseende og religion. Totalt sett, deres dom: Du liker noen som deg selv mesteparten av tiden, online eller utenfor.


Relatert: 8 tegn på at du trenger en digital detox. Hei, han ble oppdratt av aper. Det skjer. I virkeligheten er disse kjønnsarketypene ganske sanne å forme: Studier har vist at din tendens til å påta seg en mer maskulin eller feminin rolle er knyttet til hva du foretrekker i en ektefelle. Relatert: Hvordan drikke, ha det gøy og gå ned i vekt. Jada, AX kroppsspray, colognes og designerparfyme kan lokke en håndfull beundrere. Men den virkelige duften som øker sexigheten din er din egen naturlige musk.


Du er kanskje ikke klar over det, men det viktigste histokompatibilitetskomplekset eller MHC-genene dine - som er genetisk kodede celleoverflatemolekyler som normalt kontrollerer immunsystemet ditt - jobber også overtid for å hjelpe deg med å score en kompis, og i dette tilfellet tiltrekker motsetninger seg.


Relatert: Hvordan sette klare grenser med energivampyrer. Andrews i Skottland, er vi tiltrukket av folk som ligner på foreldrene våre eller oss selv. Grunnen? Folk vil ha en kompis som ser kjent ut. Perrett viste elevene sine bilder av det motsatte kjønn og ba dem vurdere dem på attraktivitet.


For ett av bildene forvandlet han bildet av studenten til et bilde av det motsatte kjønn, dating folk som ser like ut. Av de mange bildene de kunne velge mellom, foretrakk elevene nesten alltid ansiktet som i utgangspunktet var deres eget. Studiene hans fant også at folk har en tendens til å bli tiltrukket av spesifikke egenskaper som ligner de til moren eller faren deres, for eksempel øyenfarge og hårfarge.


Så vi tar ubevisst folk med de samme ansiktstrekk for å være mer pålitelige - og partnereverdige - enn andre, dating folk som ser like ut. I slekt: dating folk som ser like ut Skyldfrie rengjøringsprodukter å lage hjemme. Fra barndomsopplevelsene dine til foreldrene dine til dine onde og ikke-så-onde ekser, alt spiller en rolle i å bestemme typen din. Relatert: Grunner til ikke å la FOMO styre ditt sosiale liv. Har du en type? Forklar noen av disse grunnene hvorfor du har utviklet en type?


Del dine tanker med oss ​​i dating folk som ser like ut Relatert: 10 dårlige vaner det er bedre å forlate. Michelle Spencer er en forfatter, musikkmisbruker og fitnesshenger.


Kommer fra St. Louis, Missouri, flyttet hun til L. Løping, vekter, yoga og spinn er hennes stifter. Flere artikler. Skrevet av Michelle Spencer. Referanser Evan Marc Katz Catch Matchmaking Helen Fischer, Kjemi.


om forfatteren. Fotokreditt tjue





profesjonell svart dating nettside



Vennligst skriv inn en gyldig e-post adresse. Prøv å registrere deg på nytt. Registrer deg nå. Det har oppstått en uventet feil med registreringen din. Prøv igjen senere. Kryss av her hvis du ønsker å motta abonnementstilbud og andre kampanjer via e-post fra selskaper i TIME-gruppen. Du kan melde deg av når som helst. Ved å registrere deg godtar du våre vilkår for bruk og personvernerklæring.


Takk skal du ha! For din sikkerhet har vi sendt en e-postbekreftelse til adressen du skrev inn. Klikk på lenken for å bekrefte abonnementet ditt og begynne å motta nyhetsbrevene våre. Hvis du ikke får bekreftelsen innen 10 minutter, vennligst sjekk søppelpostmappen din.


Flere må-lese historier fra TIME. DEL DENNE HISTORIEN. Hvert produkt vi har er uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. Les mer fra TIME. Kan hende du også liker. En ny p-pille for menn blir testet. Her er hva du bør vite. Støyforurensning under vann forstyrrer livet i havet – men vi kan fikse det. Spesielt hvis ting ikke har fungert for deg ved å date de samme typene mennesker om og om igjen.


Hvilke typer aktiviteter likte dere begge? Hvis du oftere, oftere enn ikke, ser et mønster av at alt er likt bortsett fra navnene, så har du definitivt en type. Van Hochman deler til og med sin egen type med Bustle. Så kanskje når du identifiserer din vanlige type, kan du jobbe med å bryte gjennom og prøve å date andre typer mennesker. For eksempel, hvis du er en artist og du vet at du vil klare deg best med lignende mennesker, får du mer kraft. Kanskje det er problemet - "type" er et noe foreldet begrep, og det refererer vanligvis til noens visuelle eller profesjonelle preferanser.


Tessina, også kjent som Dr. Romantikk, psykoterapeut og forfatter av Love Styles: How to Celebrate Your Differences, forteller Bustle. Du er med din sanne type. La typen din ligge i støvet, sier hun. Hvis du er singel og ivrig på å finne en bestemt type person, vil det kanskje ikke fungere fantastisk for deg. I likhet med andre datingeksperter sier DiRocco at det er best å date basert på måten noens personlighet skinner gjennom.


De samlet ikke-spanske hvite par av motsatt kjønn. De fant ut at parene var mer sannsynlig å ligne hverandre enn personene som ble tilfeldig sammenkoblet. Relatert: Ting du kan gjøre i dag som ditt fremtidige selv vil takke deg for. De kan dele din holdning eller vaner og til og med liker den samme musikken og filmene som deg. Andrew T. Fiore og Judith S. Donath fra MIT Media Laboratory studerte dette mønsteret og fant at de høyest rangerte egenskapene for nettbrukere som demonstrerte homofil var rase, sivilstatus, drikke- og røykevaner, fysisk utseende og religion.


Totalt sett, deres dom: Du liker noen som deg selv mesteparten av tiden, online eller utenfor. Relatert: 8 tegn på at du trenger en digital detox. Hei, han ble oppdratt av aper. Det skjer. I virkeligheten er disse kjønnsarketypene ganske sanne å forme: Studier har vist at din tendens til å påta seg en mer maskulin eller feminin rolle er knyttet til hva du foretrekker i en ektefelle.


Relatert: Hvordan drikke, ha det gøy og gå ned i vekt. Jada, AX kroppsspray, colognes og designerparfyme kan lokke en håndfull beundrere.


Men den virkelige duften som øker sexigheten din er din egen naturlige musk. Du er kanskje ikke klar over det, men det viktigste histokompatibilitetskomplekset eller MHC-genene dine - som er genetisk kodede celleoverflatemolekyler som normalt kontrollerer immunsystemet ditt - jobber også overtid for å hjelpe deg med å score en kompis, og i dette tilfellet tiltrekker motsetninger seg. Relatert: Hvordan sette klare grenser med energivampyrer.


Andrews i Skottland, er vi tiltrukket av folk som ligner på foreldrene våre eller oss selv.

No comments:

Post a Comment